Alfa Romeo випустить унікальний «прощальний» спорткар

Alfa Romeo випустить унікальний «прощальний» спорткар

21 липня 2023
0

Alfa Romeo готує унікальний спорткар 4C Designer's Cut. Модель буде випущена в єдиному екземплярі та буде продана на аукціоні. Про це повідомили на сайті The Drive.

Версія Designer's Cut стане прощанням зі спорткаром Alfa Romeo 4C, який випускався з 2013 року. Вона отримає унікальне оформлення екстер'єру й інтер'єру.

Розробкою Alfa Romeo 4C Designer's Cut керує дизайнер Алессандро Макколіні, який працював над оригінальною моделлю. Для створення особливого спорткара автовиробник опитав своїх шанувальників, щоб врахувати їхні побажання.

Для обговорення було представлено три концепти: 4C Tributo, 4C Corsa і 4C Leggenda. Шанувальникам належить вибрати той варіант, який подобається їм найбільше.

Унікальний спорткар буде виставлено на аукціон. Усім зацікавленим необхідно звертатися безпосередньо до Департаменту спадщини Stellantis, щоб отримати право купити цю модель.

Alfa Romeo 4C оснащена 1,75-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 240 к.с. і 350 Нм крутного моменту. Розгін від 0 до 100 км/год займає 4,5 секунди, а максимальна швидкість становить 258 км/год.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація