Американський стартап представив сонячний навіс для зарядки електромобілів

Американський стартап представив сонячний навіс для зарядки електромобілів

16 вересня 2022
0

Каліфорнійська компанія Paired Power представила сонячний навіс потужністю 5 кВт із вбудованою функцією зарядки електромобілів.

Це рішення PairTree можна використовувати в мережевому або автономному режимах і поєднувати з системами літій-іонних акумуляторів ємністю до 40 кВт/год.

«Продукт наразі продається лише в США, Paired Power зосереджена на ринку США, але в подальшому розглядатиме міжнародні можливості», - сказав представник компанії.

Навіс може вмістити до 10 двосторонніх сонячних модулів і може бути встановлений протягом одного робочого дня лише двома працівниками за допомогою стандартних ручних інструментів.

«Встановлення традиційних зарядних пристроїв для електромобілів і сонячних навісів - процес трудомісткий, не кажучи вже про зриви та затримки будівництва», - сказав генеральний директор Том Маккалмонт.

«Ми розробили PairTree, щоб усунути ці клопоти та зробити перехід на сонячні батареї та зарядку електромобілів простим і масштабованим, а також достатньо модульним, щоб відповідати майбутнім потребам».

Система має розміри 3,2 метри х 5,2 метри х 3,7 метри та підтримує одно- та двопортове заряджання «Level 2» і універсальний інтерфейс зарядки SAE J1772. 5-контактний J1772 - це північноамериканський стандарт електричних роз’ємів для електромобілів.

Навіс стоїть на баластній сталевій основі, що, за словами компанії, дозволяє клієнтам уникнути дорогих фундаментних робіт і затримок.

«PairTree пропонує додаткові варіанти акумуляторів або гвинтів заземлення для кріплення зарядного пристрою під час сильного вітру», - йдеться в повідомленні.

«PairTree розроблено для встановлення поруч у конфігурації з кількома блоками для отримання додаткової енергії для живлення додаткових зарядних пристроїв».

Також стверджувалося, що система потребує мінімального обслуговування, оскільки немає рухомих частин.

«Зарядні станції змінного струму пропонуються для підтримки рівня заряджання «Level 2», а розеткові панелі 120 В можна додати для підтримки аварійного або тимчасового живлення», - пояснили в ньому.

«Замовлення на PairTree можна розмістити зараз, і очікується, що загальна доставка почнеться в другому кварталі 2023 року».

Джерело: UA-electro

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація