Американець купив відразу два розкішних електромобілі Rolls-Royce Spectre

Американець купив відразу два розкішних електромобілі Rolls-Royce Spectre

07 листопада 2023
0

Американець Майкл Фукс купив відразу два електромобілі Rolls-Royce Spectre і став першим у США власником першого авто на електротязі від британського бренду. Американський бізнесмен і автомобільний колекціонер володіє вже більш ніж сотнею автомобілів, серед яких щонайменше 15 Rolls-Royce. Цікаво, що Фуксу було настільки важливо стати першим власником електричного купе в США, що з цією метою він був розщедрився та купив одразу два електромобілі.

Колишній глава Rolls-Royce Торстен Мюллер-Отвос говорив, що черга на Spectre розтягнулася на 15 місяців, а отже, охочим отримати електромобіль, що створений за індивідуальним замовленням, доведеться чекати як мінімум до 2025 року. Такі умови не влаштовували колекціонера, тому йому довелося добре розщедритися.

Фукс викупив британський електромобіль у сірому кольорі Tempest Grey з базовими 23-дюймовими колесами та салоном з білої шкіри з жовтою окантовкою, яке використовувалося Rolls-Royce як демонстраційний екземпляр для США і став у результаті першим екземпляром Spectre для американського ринку.

Але цього йому здалося мало, тому Майкл замовив собі ще й ексклюзивний Spectre, який буде готовий лише до кінця 2024 року. Подробиць про машину автовиробник не розкриває, але обіцяє, що купе здивує всіх. На замовлення колекціонера Rolls-Royce вже створив 12 індивідуальних кольорів кузова, найвідомішим з яких став «іменний» рожевий відтінок Fux Fuchsia.

Джерело: Autogeek
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація