Американські підлітки відмовляються від водійських прав на користь електровелосипедів

Американські підлітки відмовляються від водійських прав на користь електровелосипедів

11 червня 2024
0

Американські підлітки віддають перевагу електричним велосипедам, відмовляючись від скутерів та мотоциклів, на керування якими потрібні водійські права.

Статистика показує, що сучасні підлітки залюбки користуються новою формою доступної та ефективної свободи пересування, яку пропонують електричні велосипеди. Цей вид транспорту набирає популярності в США вже понад десять років, але за останні кілька років їхня популярність швидко зросла, як пише Electrek.co.

Якщо спочатку електричні велосипеди вважалися альтернативою для старших велосипедистів, то тепер вони завоювали прихильність майже кожної вікової групи. Тому на ринку з'явились електровелосипеди балансу для маленьких дітей, дитячі моделі, електровелосипеди для підлітків, моделі для широкого загалу та людей похилого віку.

Деякий час тому «свобода» традиційно надавалася на 16 році з отриманням водійських прав, а тепер вона доступна підліткам значно раніше. Дослідження показало, що електровелосипеди не лише забезпечують дітям більше свободи, але й відповідають інтересам їхніх батьків.

По-перше, перевага «першого електровелосипеда» перед «першим автомобілем» обумовлена численними чинниками, серед яких економічні, практичні та екологічні переваги, що змінюють підходи до особистого транспорту для молодого покоління.

По-друге, для багатьох підлітків і їх сімей вартість володіння автомобілем є значним стримувальним фактором, включаючи ціну автомобіля, страхування, паливо та технічне обслуговування, витрати на які швидко зростають. Саме тому електровелосипед стає вигідною альтернативою - вартість придбання значно нижча, а експлуатаційні витрати майже нульові.

Таким чином, через зростання вартості життя багато сімей вважають електровелосипеди фінансово вигідним вибором. За менш ніж 1000 доларів американські підлітки можуть придбати якісний електровелосипед, а за 3000 доларів - ще кращий, з більшою довговічністю і якістю. Порівняно з вартістю володіння навіть вживаним автомобілем, лише витрати на технічне обслуговування та паливо можуть коштувати стільки ж, скільки цілий електричний велосипед.

Крім того, електровелосипеди приваблюють своєю екологічною чистотою.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація