Американський дилер пообіцяв Rolls-Royce у подарунок покупцеві Bugatti Chiron

Американський дилер пообіцяв Rolls-Royce у подарунок покупцеві Bugatti Chiron

18 березня 2024
0

«Купи один, отримай другий безкоштовно» - відмінна маркетингова тактика, але в автомобільній індустрії вона використовується вкрай рідко. Автомобільний дилер із Флориди Naples Motorsports вирішив піти проти стандартів та запропонував своїм покупцям придбати Bugatti Chiron, а в подарунок отримати Rolls-Royce.

Зазначається, що пропонований Bugatti Chiron із двоколірним забарвленням кузова у відтінках Grenade та Glacier не новий, а 2021 року і має на одометрі понад 2000 миль (3200 км) пробігу. Подарунковий Rolls-Royce Wraith, виконаний в аналогічних відтінках, за свою історію наїздив близько 17 000 миль (27 400 км). Обидві машини знаходяться в ідеальному стані.

Компанія Naples Motorsport оцінила суперкар Bugatti Chiron у 3,85 мільйона доларів, що робить його найдорожчим автомобілем, який пропонується на американському ринку зараз. Варто зазначити, що ціна Rolls-Royce з цього комплекту становить 239 995 доларів і його можна купити окремо.

Інсайдери заявили, що це приваблива пропозиція, адже Bugatti Chiron є втіленням потужності та елегантності, а Rolls-Royce Wraith - розкоші та комфорту. Цей тандем зможуть оцінити справжні поціновувачі автомобілів преміум-класу.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація