Американці склали ідеальний образ електромобіля

Американці склали ідеальний образ електромобіля

25 березня 2024
14

Понад 70 відсотків американських споживачів розглядають можливість придбання електромобіля в найближчому або віддаленому майбутньому.

Нове дослідження показує, що автовиробники втрачають у середньому близько 6000 доларів на кожному електромобілі, який вони продають за 50 000 доларів. При цьому клієнти вимагають від нових електромобілів все більше й більше.

Дослідження BCG показує, що нова хвиля споживачів електромобілів готова купувати авто на електротязі, але їм потрібен транспортний засіб, який можна заряджати за 20 хвилин, матиме запас ходу у 563 км і коштуватиме приблизно 50 000 доларів, або менше.

Компанія BCG знайшла лише один автомобіль на ринку, який задовольняє всім переліченим вище бажанням споживачів. Мова йде про Hyundai Ioniq 6 SE RWD Long Range. Доброю новиною є те, що наступне покоління електромобілів не за горами, і вони зможуть задовольнити багато з цих потреб.

Але все-таки, згідно з опитуванням, зробити електромобіль, який буде прибутковим у 50 000 доларів, буде важко. Дослідники нещодавно підрахували, що вдосконалення технології виробництва може допомогти зробити електромобілі дешевшими у виробництві, ніж автомобілі з внутрішнім згорянням, до 2027 року.

На думку експертів, наступне покоління споживачів електромобілів буде дуже схожим на сьогоднішніх покупців електромобілів. Однак вони матимуть вищі очікування від своїх транспортних засобів і менше піклуватимуться про особливості електромобілів - правильну та корисну зарядку, мінімальну експлуатацію в холод тощо.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
New Wave  

Нещодавно писали що американці відмовляютья від електромобілів, тепер вже майже всі хотять. Ну і брехуни ці писаки, інформацію із пальця висмоктують, а ви панове читайте і вірте. Цю рубрику "новини" треба закривати, все одно одні вологі фантазії сопливих юнаків.

+5-1ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

New Wave, як зі статті можна було зробити висновок, що всі хочуть електромобіль? Написано, що хочуть конкретні характеристики автомобіль. А за нинішніх технологій люди не готові міняти зручні авто з ДВЗ на електрички. Бо вони дорогі і не автономні.

-15ВІДПОВІСТИ  
New Wave  

No Mercy, чорним по білому на початку статті: "Понад 70 відсотків американських споживачів розглядають можливість придбання електромобіля." Це переважна більшість. Про бажання конкретних характеристик це вже інший зазначений факт, відсоток таких охочих не вказано.

+4-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 10
Ser Gio  

По ходу chatGPT ці всі статистики робить)) Один раз в одну сторону, другий раз - в іншу

+2-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація