Apple CarPlay можна буде вивести одразу на два екрани

Apple CarPlay можна буде вивести одразу на два екрани

26 лютого 2024
0

Майбутнє оновлення iOS 17.4 для продуктів Apple принесе суттєве оновлення користувачам Apple CarPlay. У компанії кажуть, що всі машини, що мають цифрову панель приладів та екран мультимедіа, отримають нову функцію у своїх автомобілях. Нове налаштування, описане Apple як «новий досвід панелі приладів», дозволяє водіям вибирати, який формат відображення карти на сенсорному екрані інформаційно-розважальної системи та панелі приладів їм хочеться бачити.

«Користувачі зможуть міняти бажаний тип відображення між головним екраном і екраном панелі приладів, натиснувши кнопку конфігурації карти у верхньому правому куті головного екрана Карт», - йдеться в описі оновлення.

Відтепер CarPlay також дозволить користувачам перемикатися між переглядом карти на рівні вулиці та з висоти пташиного польоту в автомобілях за допомогою одного екрана. Як наслідок, водії тепер можуть мати більш розширений функціонал карт з покроковими вказівками, розташованими перед ними, на відміну від звичайного режиму огляду, який з'являється на цифровій панелі приладів.

iOS 17.4 Instrument Cluster Update
byu/aronyigin inCarPlay

Хоча Apple Maps багатьом не подобається (багато людей віддають перевагу Google Maps), компанія робить усе, що в її силах, щоб зробити Apple Maps більш зручним продуктом, особливо в автомобілях.

Можливо, зручність Google Maps є причиною, чому автомобілісти віддають перевагу їй для навігації по незнайомій території. Наприклад, система може здійснювати навігацію в режимі офлайн, що дуже допоможе, якщо ви не підключені до Інтернету. Користувачі Apple Maps просили про це протягом деякого часу, і Apple нарешті зробила підтримку офлайн-карт доступною в iOS 17.

Наразі iOS 17 перебуває на стадії бета-тестування, і очікується, що вона стане доступною для споживачів у березні.

Джерело: Autogeek
Фото: CarBuzz

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація