Apple відклала випуск власного автомобіля до 2026 року

Apple відклала випуск власного автомобіля до 2026 року

07 грудня 2022
1

Компанія Apple внесла корективи до планів з випуску власного автомобіля. Американці відклали реалізацію повністю автономної системи управління та перенесла запуск свого першого електрокара приблизно на рік.

Як стало відомо, автомобільний проект Apple під кодовою назвою Project Titan останні кілька місяців перебуває в «підвішеному» стані. Справа в тому, що керівництво Apple зіткнулося з жорстокою реальністю - їхнє бачення повністю безпілотного транспортного засобу, позбавленого керма та педалей, із нинішніми технологіями неможливо реалізувати.

В результаті Apple відмовилася від амбітного дизайну, і перший автомобіль компанії збереже традиційні елементи керування у вигляді керма та педалей. Повністю безпілотне управління він підтримуватиме лише при русі автомагістраллю, хоча раніше планувалося запропонувати покупцям автономність п'ятого рівня - це вершина безпілотних технологій, якої поки що не досяг жоден автовиробник.

Зазначається, що Apple поки що не визначилася з остаточним дизайном свого автомобіля. Наразі він перебуває на стадії попереднього прототипу.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Andriy86  

Зарядний кабель, кермо та педалі за будуть за доплату?

+2-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація