Apple зніме серіал про Енцо Феррарі

Apple зніме серіал про Енцо Феррарі

17 липня 2022
0

Американський стрімінговий сервіс Apple TV+ зніме серіал, присвячений знаменитому італійському гонщику та засновнику компанії Ferrari Енцо Феррарі. За даними видання The Hollywood Reporter, для участі у проекті запросили творця «Гострих козирків» Стівена Найта та режисера Стефано Солліма. Крім того, продюсуванням серіалу займуться Паоло Соррентіно та Лоренцо М'єлі, які готували серіал «Молодий папа».

В основу сюжету ляже книга Ferrari Rex Луки Даль Монте, яка присвячена п'яти рокам життя Енцо Феррарі. У той період автогонщик переживав трагічну загибель своєї першої дитини на ім'я Діно. Паралельно італійську команду покинула головна зірка Хуан Мануель Фанхіо. Цю подію Феррарі сприйняв як зраду. Однак Енцо не зупинився і зібрав нову команду із п'яти молодих пілотів.

Згідно з офіційним описом, у центрі уваги виявиться неймовірна людина, яка присвятила себе створенню найшвидшого гоночного автомобіля в історії. Слоган майбутнього серіалу звучить так: «П'ять років. П'ять водіїв. П'ять смертей. Одне випробування. В ім'я пристрасті, у гонитві за швидкістю».

Джерело: hollywoodreporter.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація