ARX запускає продажі «Зеленої картки». 10% з кожного онлайн полісу перераховується до фонду «Повернись живим»

ARX запускає продажі «Зеленої картки». 10% з кожного онлайн полісу перераховується до фонду «Повернись живим»

07 червня 2022
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Війна змусила багатьох українців виїхати за кордон, і процес міграції триває. На початку війни багато держав дозволяли власникам автотранспорту перетинати свої кордони без наявності страхового полісу «Зелена картка». Проте зараз ця політика змінилася, і «Зелена картка» знову стала обов'язковою.

Зелена картка - це міжнародний страховий поліс автоцивільної відповідальності. За наявності полісу у разі ДТП відшкодовується збиток потерпілій стороні. Принцип дії такий самий, як в «Автоцивілці» - поліс дозволяє уникнути штрафів та значних фінансових витрат у разі ДТП у чужій країні.

Розмір відшкодування залежить від умов, визначених законодавством країни відвідування. У кожній держави встановлено певні ліміти зі страхових виплат, відповідно до них встановлюється сума компенсації. Оформити поліс можна онлайн за 5 хвилин на сайті компанії. Дія поліса починається через 24 години після придбання

Купуючи поліс «ARX», клієнти можуть бути абсолютно впевнені у його надійності. Компанія «ARX» працює безперервно з першого дня війни, обслуговуючи клієнтів та оплачуючи збитки, не пов'язані з військовими ризиками. Регулювання ОСЦПВ залишається без змін.

Оформлюй поліс за посиланням: https://arx.com.ua/produkty/greencard

Джерело: ARX

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація