Презентовано новий Nissan Qashqai 2025

Презентовано новий Nissan Qashqai 2025

17 квітня 2024
2

У Парижі представили новий Nissan Qashqai. Компактний кросовер пройшов фейсліфтинг і вийде на ринок влітку. Його подробиці розкрили на офіційному сайті японського виробника.

Кросовер Nissan Qashqai серйозно змінився зовні. У нього повністю нова передня частина з широкою шестикутною решіткою радіатора та стріловидними діодними фарами.

Крім того, замінені бампери й ліхтарі та запропоновані нові кольори кузова та колісні диски. Також з'явилася версія N-Design із обвісом в колір кузова та 20-дюймовими дисками.

У салоні Nissan Qashqai 2025 покращені матеріали оздоблення і в дорожчих версіях з'явилася алькантара. Нова мультимедійна система створена на платформі Google Android.

Крім того, покращили камери кругового огляду (вони можуть запам'ятовувати паркомісця) та системи автоматичного гальмування і контролю втоми водія.

Як і раніше, кросовер Nissan Qashqai пропонуватимуть із бензиновими 1,3-літровими турбомоторами на 140 і 160 к.с., а також у 190-сильній гібридній модифікації e-Power. У лінійці залишаться версії з переднім та повним приводом.

Новий Nissan Qashqai в Україні надійде у продаж із липня.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Miles  

Це чудова новина для шанувальників автомобільної індустрії! Nissan Qashqai завжди вражав своїм стилем і функціональністю, і фейсліфтинг обіцяє ще більше покращень. Також цікавий сайт https://auto-svit.in.ua/kruti-mashyny/ для автомобілістів можу порекомендувати. Тут є безліч новинок у світі авто.

+1-6ВІДПОВІСТИ  
Danubecaptain  

Miles, реклама свого сайту на Інфокар?

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація