Asics випустила кросівки з перероблених подушок безпеки

Asics випустила кросівки з перероблених подушок безпеки

23 січня 2023
0

Японська компанія Asics, відомий виробник спортивного одягу та взуття, випустила кросівки із перероблених відходів тканини, яка використовується у виробництві подушок безпеки. Нова модель під назвою «Asics Gel-Sonoma 15-50» з’явиться у продажу 26 січня 2023 року. За «екологічні» бігові кросівки із серії Gel-Sonoma доведеться віддати 128 доларів.

Матеріалом для кросівок Asics забезпечила компанія Toyoda Gosei, яка займається виробництвом деталей із пластику та гуми для транспортної промисловості. Зі слів виробника, текстиль для автомобільних подушок безпеки дуже міцний і водночас гнучкий, що робить його ідеальним для верхньої частини спортивного взуття.

Дизайнери зберегли червоний рядок і нумерацію, які є на всіх подушках безпеки Toyoda Gosei. Язичок «екологічних кросівок» прикрашає зображення подушки, що розкрилася.

Сама Toyoda Gosei також випускає товари із перероблених відходів основного виробництва. Зокрема, зі шматків шкіри для обплетення рульових коліс та текстилю для подушок безпеки виготовляють сумки, пенали та інші товари. На ринку вони представлені під брендом Re-S.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація