Aston Martin наймає 400 нових співробітників

Aston Martin наймає 400 нових співробітників

22 лютого 2024
0

Aston Martin розмістив на своєму сайті оголошення про найм нових співробітників на обидва своїх британських підприємства. Загалом компанія планує найняти на майданчики в Гейдоні (Уоркшир) та Сент-Атані (Уельс) понад 400 нових технічних фахівців.

Серед ключових вакансій у Гейдоні спеціаліст з кузовного ремонту, фарбування та автоелектрик. Усім обіцяна заробітна плата від 60 125 до 67 140 доларів та повний соцпакет, включаючи оплачувані відпустки та пенсію. Також є кілька вакансій з погодинною оплатою, у тому числі технологи з виробництва та мотористи.

Нові співробітники потрібні Aston Martin щоб впоратися з високим попитом на флагманський кросовер DBX 707 та спорткари Vantage й DB12. Крім того, до кінця цього року компанія представить декілька нових моделей.

Очікується, що новий Vantage стане найбільш продаваним спортивним автомобілем компанії, представленим цього року. Купе укомплектовано модернізованим 4,0-літровим двигуном V8 з подвійним турбонаддувом потужністю 656 к.с. та крутним моментом 590 Нм. Працює агрегат у зв'язці з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач ZF та заднім приводом. Також Vantage 2025 року відрізняється від попередника переналаштованою підвіскою, посиленими гальмами та оновленою передньою панеллю.

Джерело: Авто Центр
Фото: Aston Martin

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація