Aston Martin оновив логотип

Aston Martin оновив логотип

23 липня 2022
0

Компанія Aston Martin приєдналася до довгого списку автомобільних марок, які оновили свої логотипи за останні півтора-два роки. При цьому британський автовиробник не став повністю змінювати емблему, як це зробив, наприклад, Peugeot, а пішов шляхом «німецької трійки»: дизайн лише злегка оновили, зробивши емблему більш лаконічною і мінімалістичною. Це перший редизайн логотипу з 2003 року та восьмий - за всю 109-річну історію марки.

Створення модернізованої емблеми Aston Martin доручили британському графічному дизайнеру Пітеру Севіллу. У рамках презентації логотипу автовиробник поділився серією фотографій та відео про те, як ремісники ювелірного кварталу Бірмінгема вручну виготовляють емблеми. Вони з'являться на всіх нових автомобілях марки.

Виготовленням займається бірмінгемська компанія Vaughtons, яка існує вже 203 роки і прославилася, зокрема, створенням Кубка Футбольної асоціації та медалей для Олімпійських ігор 1908 року в Лондоні.

<

За словами Пітера Севілла, редизайн «крил» Aston Martin - класичний приклад необхідної еволюції логотипів автомобільних компаній. «Незначні, але необхідні покращення не лише зберігають актуальність форм, а й демонструють прогрес», - пояснив він.

Першим нову емблему примірять боліди команди Aston Martin Aramco Cognizant F1 - дебют відбудеться на Гран-прі Франції, який пройде 23-24 липня.

Джерело: Aston Martin

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація