Aston Martin опублікував новий тизер найшвидшого Vantage

Aston Martin опублікував новий тизер найшвидшого Vantage

29 січня 2024
0

Британська марка поділилася свіжим зображенням боковини новинки в цікавому ракурсі, а заодно підтвердила, що це буде нова версія Vantage. Автомобіль побачить світ 12 лютого 2024 року і стане найшвидшим носієм імені Vantage. Ймовірно, в цьому йому допоможе переналаштований чотирилітровий двигун V8 з подвійним турбонаддувом від AMG.

Свою новинку Aston Martin описує як спортивний автомобіль, створений для справжніх водіїв; для тих, хто прагне чистоти водіння та насолоджується межею можливостей». Судячи зі шпигунських світлин, зовні купе і родстер зміняться не дуже сильно й отримають зменшені решітки радіатора, нові фари та капот.

У салоні, який сфотографувати шпигунам ще не вдалося, з'явиться просунута мультимедійна система як на «супертурері» DB12. Також очікуються якісніші матеріали оздоблення.

Що стосується силової установки, то найімовірніший варіант - модернізований V8 4.0, що на нинішній моделі видає 510 к.с. потужності. На Mercedes-AMG GT цей восьмициліндровий агрегат розвиває 585 «конячок», а на DB12 - 680 к.с.

Крім Vantage, 12 лютого Aston Martin представить болід AMR24 для нового сезону Формули-1 та гоночний Vantage класу GT3.

Джерело: Мотор
Фото: Aston Martin

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація