Aston Martin показав ексклюзивний суперкар Valour

Aston Martin показав ексклюзивний суперкар Valour

14 липня 2023
0

У Великій Британії презентовано новий Aston Martin Valour. Ексклюзивний лімітований суперкар показали під час святкування 110-річчя марки. Перші подробиці новинки розкрили на сайті Aston Martin.

Суперкар Aston Martin Valour випустять лімітованою серією зі 110 авто. Точна ціна новинки не повідомляється, але відомо, що вона становить від 1 до 1,5 мільйона фунтів стерлінгів ($1,3-1,9 млн). Поставки авто покупцям почнуться під кінець нинішнього року.

Купе побудовано на базі сучасного Aston Martin Vantage, але його дизайн виконаний у дусі класичного Vantage 80-х років. В авто виражений "акулячий ніс", довгий рельєфний капот і розширені крила. Заднє скло замінили жалюзі, а в кришку багажника інтегрований загострений спойлер.

У салоні Aston Martin Valour поряд зі шкірою і карбоном присутня дорога тканина. Втім, на замовлення покупця інтер'єр можуть персоналізувати в підрозділі Q by Aston Martin.

Новий Aston Martin Valour - останній суперкар старої школи в лінійці британської марки. Він оснащений 5,2-літровим V12 твін-турбо на 715 к.с. без будь-якої електрифікації. У парі з ним працює 6-ступінчаста механічна КПП. Авто отримало самоблокувальний диференціал, адаптивні амортизатори та карбоново-керамічні гальма діаметром 410 мм спереду і 360 мм ззаду.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація