Aston Martin представив лімітований кросовер DBX

Aston Martin представив лімітований кросовер DBX

28 грудня 2023
0

Модельну лінійку компанії Aston Martin поповнила чергова новинка. Йдеться про лімітовану версію кросовера DBX 707, яка отримала приставку Japan Midnight Podium Edition у назві.

Автомобіль вийде тиражем 11 екземплярів і буде доступний на ринку Японії. Від стандартної версії моделі DBX 707 Japan Midnight Podium Edition відрізняється 23-дюймовими колісними дисками з особливим дизайном, гальмівними супортами Aston Martin Racing Lime Green та забарвленням кузова матового чорного кольору Oberon, який доповнюють акценти салатового відтінку.

Салон кросовера теж отримав особливе оздоблення. Панель приладів, центральна консоль, тунель, дверні карти, рульове колесо оздоблені висококласною чорною шкірою, а сидіння - чорною і темно-зеленою шкірою. Також є контрастний рядок салатового кольору, вставки з вуглецевого волокна, логотипи марки і накладки з написом «Japan Midnight Podium Edition».

Під капотом спецверсії DBX 707 знаходиться модернізований 4,0-літровий бітурбований двигун V8 потужністю 697 к.с. і 900 Нм крутного моменту, що на 155 к.с. більше, ніж у стандартного варіанта. На жаль, вартість лімітованого кросовера в компанії не розкрили.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація