Aston Martin привезе до Гудвуда новий кросовер

Aston Martin привезе до Гудвуда новий кросовер

04 липня 2024
0

Британська компанія Aston Martin презентує кілька яскравих прем'єр на щорічному «Фестивалі швидкості» в Гудвуді. Однією з головних новинок стане ексклюзивна версія кросовера DBX707 AMR24 Edition, створена за мотивами офіційного медичного автомобіля світової першості «Формула-1».

Версія AMR24 Edition отримала особливі кольори та матеріали для інтер'єру й екстер'єру DBX707: зелений Podium Green, чорний Onyx Black або білий Neutron White на вибір, гальмівні супорти Aston Martin Racing Green або AMR Lime у поєднанні з 23-дюймовими дисками Fortis із матовим або глянцевим чорним покриттям, а також декоративну табличку на двигун AMR24. Крім того, про світ «Формули-1» нагадують декоративні акценти кольорів Lime Green або Trophy Silver у поєднанні з чорним глянцем або карбоном.

Для салону AMR24 Edition підготували два варіанти оздоблення Inspire Sport - монохромного чорного Onyx або двоколірної комбінації Onyx Black/Eifel Green з яскравим контрастним рядком кольору лайма. Також в оздобленні використовуються декоративні елементи з карбону, темного і матового хрому. Для меломанів підготували аудіосистему Bowers&Wilkins.

Кросовер оснащений 4-літровим V8 з двома турбінами, який розвиває 707 к.с. потужності і 900 Нм крутного моменту. У парі з ним працює 9-ступінчаста роботизована коробка передач із «мокрим» зчепленням. Система повного приводу дозволяє відправляти до 100% моменту до задніх коліс. На розгін до першої «сотні» DBX707 AMR24 потрібно 3,1 с, а максимальна швидкість досягає 310 км/год.

Джерело: Авто Центр
Фото: Aston Martin

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація