Ательє ABT представило дві нові версії Audi RS7

Ательє ABT представило дві нові версії Audi RS7

07 жовтня 2024
0

Німецьке тюнінг-ательє ABT представило дві нові версії седана, які отримали назву RS7-LE і RS7-S. Потужність їх 4,0-літрового V8 з подвійним турбонаддувом була збільшена зі стандартних 621 до 710 кінських сил.

Як повідомляє Carscoops, окрім підвищення потужності, команда майстрів також провела роботу над зміною стилю моделі. Вони замінили колісні диски на нові 22-дюймові та встановили регульовані по висоті амортизатори, які дозволяють змінювати кліренс.

Елементом стилю також є система вихлопу з нержавіючої сталі з випускними клапанами з електронним регулюванням, яка до того ж в поєднанні з новим блоком керування дозволила значно підвищити продуктивність двигуна.

Окрім цього, було встановлено новий спліттер з вуглецевого волокна разом із додатковими новими чорними повітрозабірниками, трохи більшими за стандартні. Ці нові повітрозабірники пропонуються виключно на RS7 Legacy Edition. Німецький тюнер також розробив нові карбонові бічні спідниці для автомобіля.

Модель Legacy Edition також має карбонові вентиляційні отвори на передніх панелях, карбоновий вентиляційний отвір на капоті та фіксований задній спойлер з вуглецевого волокна, тоді як RS7-S трохи витонченіший і відмовляється від спойлера на користь невеликої губи з вуглецевого волокна.

В салоні присутні такі елементи стилю, як нова кришка ручки перемикання передач, акценти з вуглецевого волокна та нові пелюсткові перемикачі.

Джерело: 24tv.ua
Фото: ABT

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація