Audi готується представити крутий концепт-SUV

Audi готується представити крутий концепт-SUV

22 серпня 2022
0

Нещодавно компанія Audi зацікавила шанувальників витонченим концепт-каром із серії Sphere, на який встановили силову установку та розробили технологію автономного керування.

Зараз німці дражнять черговою моделлю серії - кросовером Activesphere. Автовиробник запевняє, що він створювався з думкою про любителів активного способу життя. До речі, наші колеги знайшли зовнішню схожість з Polestar 2 в концепції.

Нагадаємо, першим концепт-каром Audi нового сімейства став Skysphere - двомісний спорткар, публічний дебют якого відбудеться в липні 2021 року на Concours d'Elegance в Пеббл-Біч. Автомобіль не тільки стильний, але і цікавий з технічної точки зору, оскільки може змінювати колісну базу. За ним послідував Gransphere, розкішний седан, який Audi назвала «приватним літаком у дорозі».

Останній концепт Grandsphere дебютував на початку цього року. Він більше схожий на мінівен, ніж на кросовер. Audi розробила його спеціально для міських умов, де пересування людей і вантажів має вирішальне значення для багатьох людей.

Audi Activesphere дебютує на початку 2023 року. Audi каже, що концепт «забезпечить максимальну універсальність для активного способу життя - як на дорозі, так і поза нею».

Джерело: UAMotors

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація