Audi назвала дату дебюту нового Q6 e-tron

Audi назвала дату дебюту нового Q6 e-tron

07 березня 2024
0

Електрокросовер Audi Q6 e-tron планували представити у 2023 році, але через проблеми з програмним забезпеченням його дебют посунули. У компанії заявили, що покажуть стильну новинку 18 березня.

Напередодні дебюту виробник опублікував затемнений тизер новинки. Судячи з фото, електрокар повторить однойменний концепт, представлений минулої осені. У нього вузькі світлодіодні фари з дванадцяти сегментів з регульованою яскравістю, «світловий підпис» Q6 e-tron з можливістю налаштування, широкий атлетичний капот, рейлінги на даху та великі колеса.

Відомо, що новий кросовер побудований на платформі Premium Platform Electric (PPE), на якій базується також електричний Porsche Macan. Audi Q6 e-tron запропонують із двома електромоторами із сумарною віддачею від 375 до 510 к.с. Розгін із місця до «сотні» у найпотужнішої версії займатиме близько 4,5 секунд.

Запас ходу електромобіля до 600 км забезпечить батарея на 100 кВтг. Зарядити її від 10 до 80% можна буде менш як за півгодини. Більше інформації про новинку розкриють під час офіційного дебюту.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація