Audi оголосила про 20 нових автомобілів у найближчі два роки

Audi оголосила про 20 нових автомобілів у найближчі два роки

19 березня 2023
0

Audi «знаходиться на порозі найбільшої продуктової ініціативи» за всю свою довгу історію. Про це під час традиційної щорічної прес-конференції заявив генеральний директор компанії Маркус Дюсманн, анонсуючи 20 нових автомобілів до 2025 року. Більшість з них будуть електричними.

Одна із обіцяних новинок - електричний автомобіль початкового рівня, який займе сходинку нижче Q4 e-tron. Мова йде про хетчбек A-класу, порівняний за розмірами з Audi A3. Електрохетчбек отримає нову платформу, передові технології, швидку зарядку та запас ходу близько 645 км. Але офіційно це не підтверджено. Також не названі строки прем'єри. Імовірно, це відбудеться у наступні півтора роки.

Відповідно до плану розвитку бренду, до 2027 року Audi матиме електромобіль у кожному із своїх сегментів. Повний перехід бренду на електромобілі закінчиться на початку наступного десятиліття.

Свій перший серійний електромобіль - середньорозмірний кросовер Audi e -Tron - німецький бренд вивів на ринок у 2019 році. У наступні роки компанія регулярно поповнювала лінійку електромобілів та гібридів.

Має Audi й колекцію концептів. Найяскравий з них - двомісний електричний родстер Skysphere, який дебютував у серпні 2021 року. Через декілька місяців компанія представила концептуальний седан Grandsphere, який стане основою дизайну флагмана Audi A8 наступного покоління. Також у колекції німецького бренду є й більш практичні концепції - мінівен Urbansphere и кросс-купе Activesphere. Поки жодна з них не стала серійною.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація