Audi оновила флагманський електромобіль SQ8 e-tron

Audi оновила флагманський електромобіль SQ8 e-tron

05 серпня 2023
0

Компанія Audi оприлюднила офіційні характеристики оновленого електричного кросовера SQ8 e-tron. Новинка, по суті, являється оновленою версією кросовера e-tron S. Минулого року до назви моделі було додано «Q8», щоб додати більше ясності номенклатурі електромобілів Audi, оскільки компанія тепер має кілька різних моделей серії e-tron.

Електромобіль приводиться у рух електричною трансмісією у складі трьох двигунів - один встановлено спереду і два ззаду. Сумарно їх потужність складає 496 кінських сил. Завдяки системі повного приводу quattro SQ8 e-tron може розганятися з місця до 100 км/год за 4,2 секунди.

Дорестайлінговий e-tron S міг проїжджати до 350 км на повному заряді батареї. Оновлений електричний кросовер має на 23% більшу чисту ємність батареї - 106 кВт.год. У результаті він може проїжджати понад 400 км на стандартних 20-дюймових колесах і 350 км на опційних колесах «22-ї» розмірності.

Цікаво, що покупці оновлених Audi SQ8 e-tron отримують два роки безкоштовної швидкої зарядки, а зручна функція Plug&Charge спрощує оплату сеансів зарядки. Тепер електромобіль може заряджатися від станцій потужністю до 170 кВт.

Очікується, що оновлений Audi SQ8 e-tron 2024 модельного року надійде в салони компанії у четвертому кварталі 2023 року.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація