Audi показала концепт нового позашляховика

Audi показала концепт нового позашляховика

29 січня 2023
0

Якщо ви не можете вибрати між позашляховиком або вантажівкою для вашої майбутньої поїздки, Audi має саме те рішення з новою концепцією Activesphere EV. Електромобіль одночасно виступає як розкішний позашляховик, кросовер або пікап, даючи вам найкраще з обох світів.

Для свого четвертого внеску Audi не залишає каменя на камені. Концепція activesphere поєднує в собі розкішний позашляховик, спортивний автомобіль і пікап з додатковими позашляховими можливостями. Натиснувши одну кнопку, задня частина Sportback може перетворитися на відкриту вантажну платформу для розміщення електровелосипедів, туристичного спорядження тощо.

Прозоре заднє скло зсувається майже врівень з дахом, оскільки нижній, вертикальний сегмент задньої частини складається горизонтально, відкриваючи достатній вантажний простір у кузові «вантажівки».

EV розроблено на основі архітектури Audi Premium Platform Electric (PPE), розробленої спільно з Porsche, із запасом ходу понад 600 км, технологією швидкої зарядки 800 В для кількох профілів автомобілів.

Концепт-кар був розроблений в Audi Design Studio в Малібу керівником студії Гаелем Бузіном і його командою. Бузин прокоментував унікальний дизайн, сказавши: «Активна сфера унікальна. Це новий тип кросовера, який вміло поєднує в собі елегантність Audi Sportback, практичність SUV і справжні позашляхові можливості».

Крім того, транспортний засіб містить можливості автономного водія, поєднуючи фізичні та віртуальні світи з цифровим вмістом, який відображається для користувача в режимі реального часу, таким як стан водіння та навігація.

Завдяки великим 22-дюймовим колесам і вражаючому кліренсу Activesphere створений для бездоріжжя. Однак з типовою плоскою кабіною Audi та динамічною аркою даху концепт нагадує спортивний автомобіль.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація