Audi працює над новим позашляховиком Q9

Audi працює над новим позашляховиком Q9

09 серпня 2022
0

Audi готує найбільший у своїй модельній лінійці SUV - Q9. Чутки про цю машину ходять вже десять років, але фотошпигунам лише навесні минулого року вперше вдалося сфотографувати прототип, що проходив випробування. Наразі видання Automotive News з'ясувало нові деталі.

Стверджується, що модель надійде у продаж у 2025 році, її основними ринками стануть США та Китай. Компанія вже анонсувала новинку своїм американським дилерам.

Очевидно, Audi Q9 стане однією з останніх моделей бренду, оснащених двигуном внутрішнього згоряння, оскільки компанія вже підтвердила, що з другої половини нинішнього десятиліття всі нові продукти будуть повністю електричними.

Не виключено, що повнорозмірний позашляховик виведуть і на європейський ринок, щоб дати бій конкурентам з великої німецької трійки, а також новому трирядному Range Rover.

Випуск Q9 також вписується в нову стратегію Audi, яка передбачає переорієнтацію на преміумсегмент з розширенням модельного ряду у верхній частині цінового діапазону. Одночасно бренд позбавиться компактних моделей A1 та Q2.

Джерело: АвтоСвіт
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація