Audi представила 500-сильний кросовер SQ8 2024-го модельного року

Audi представила 500-сильний кросовер SQ8 2024-го модельного року

09 жовтня 2023
1

Женевський міжнародний автосалон в цьому році проходить не в однойменному місті, розташованому у Швейцарії, а у виставковому та конференц-центрі Дохи, столиці Катарі. Це перший Женевський міжнародний автосалон після трирічної перерви, спричиненої пандемією коронавірусу.

Чимало великих гравців відвідують автошоу у столиці Катару, зокрема Audi. Гостям виставки показали Audi Q8 2024-го модельного року. Німецький люксовий бренд вирішив представити високопродуктивну версію, продемонструвавши розігрітий SQ8 із двигуном V8. Це 4,0-літровий двигун з подвійним турбонаддувом, що розвиває потужність 500 к.с. та крутний момент 770 Нм.

Ця модель виходить приблизно через п'ять років після запуску Q8 і приносить стримані зміни в дизайні, а також більш сучасні технології освітлення. Спереду встановлені додаткові світлодіодні фари HD Matrix із лазерним дальнім світлом, а в задніх ліхтарях тепер використовуються OLED. В оновленій решітці радіатора з'явилися восьмикутні елементи. Шоу-кар отримає корпуси бічних дзеркал із вуглецевого волокна та величезні 23-дюймові колеса. Audi також збирається пропонувати високопродуктивний позашляховик з меншими 22- та 21-дюймовими комплектаціями.

Автомобілю потрібно всього 4,1 секунди, щоб розігнатися до 100 км/год. Він може розвивати швидкість до 250 км/год.

Джерело: iXBT.com
Фото: Motor1

Обговорення новини

Whiteheaven 70  

Двигун , трансміссія і салон лишилися тими,що й були : ДВС DWRB 4.0 TFSI V8 TWIN-TURBO ;
ТРАНСМІССІЯ АКПП 8HP65 (0D5) . Змінився тільки декор з дизайном,та задні ліхтарі стали дещо більш "народними". Ото й все ! А йому іншого й не треба : все одно , рядовий покупець йому не "світить" !!! А - ЖАЛЬ : МАШИНА - ДУЖЕ ДОБРА !!! Можна було б мати в господарстві ... ... !

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація