Audi презентувала найпотужніший і найшвидший у світі універсал

Audi презентувала найпотужніший і найшвидший у світі універсал

30 листопада 2022
0

Audi RS6 2023 з'явилася нова модифікація Performance. Заряджений варіант універсала Audi A6 став ще потужнішим і швидшим. Подробиці авто розкрили на офіційному сайті Audi.

Новий Audi RS6 Performance, як і раніше, оснащений 4,0-літровим V8 твін-турбо, але його потужність збільшили з 600 до 630 к.с., а крутний момент виріс з 800 до 850 Нм.

Тепер розгін до 100 км/год займає 3,4 секунди, а максимальна швидкість може бути обмежена на 280 або 305 км/год. Це найпотужніший і найшвидший універсал у світі.

Крім того, у Audi RS6 Performance переналаштовані 8-ступінчаста автоматична КПП та кермо, а повний привід доповнений новим спортивним диференціалом. За доплату запропоновано карбоново-керамічні гальма.

Відрізнити версію Performance від стандартного Audi RS6 можна лише зі спеціальним литим дискам діаметром 21 чи 22 дюйми. Крім того, розширили палітру кольорів кузова та варіантів обробки салону. Хоча в будь-якому випадку інтер'єр декорований шкірою, алькантарою та карбоном.

Універсал Audi RS6 Performance надходить у продаж із грудня. Його вартість становитиме 135 000 євро. Тим часом вже йде робота над новим поколінням Audi RS6 і воно буде гібридним.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація