Audi RS 6 отримає екстремальну модифікацію

Audi RS 6 отримає екстремальну модифікацію

14 серпня 2022
0

Універсал Audi RS 6 Avant - модель особлива не лише в лінійці марки, а й на ринку взагалі. «Заряджених» універсалів преміальних брендів не так уже й багато, а з 20-річною історією - і того менше. Вже відомо, що наступне покоління Audi RS 6 Avant перетвориться на повноцінний гібрид, але й універсал поточної генерації чекає як мінімум на дві нові модифікації. Причому найекстремальніших у лінійці існуючого універсала, як обіцяють представники німецького автовиробника.

Представник Audi з лінійки A6 та R8 Єва Станіа в інтерв'ю австралійському виданню Wheels пообіцяла розширення гами модифікацій Audi RS 6 Avant. Першою на ринку з'явиться версія Performance, яка була у попереднього покоління моделі.

Потім у продаж надійде ще екстремальніший варіант універсала, про який поки ніякої інформації немає. За словами топ-менеджменту Audi, йдеться про «дуже особливий» автомобіль. Не виключено, що це може бути серійне здійснення концепт-кара Audi RS6 GTO Concept зразка 2020 року.

Термінів виходу новинок не зазначено, проте версію Performance можна очікувати вже в 2022 році - вона може стати подарунком Audi на 20-річчя RS 6 Avant, а ось «дуже особливого» універсала не варто чекати до 2025 року, коли до кінця має підійти життєвий цикл моделі поточного покоління

Джерело: Wheels

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація