Audi скорочує плани з розробки нових електромобілів

Audi скорочує плани з розробки нових електромобілів

21 грудня 2023
5

Компанія Audi заявляє, що відмовляється від досить амбітного плану з випуску великої кількості майбутніх електромобілів у відповідь на те, що, за словами новопризначеного генерального директора, називається «уповільненням ринку».

«Першим чином ми розглянули, з якими темпами та інтервалом випуску нових машин може працювати компанія. Зрештою ми вирішили послабити графіки, щоб не перевантажувати команду та дилерські центри», - сказав Bloomberg генеральний директор Гернот Дьолнер.

Компанія Audi запланувала випуск 20 нових моделей до 2026 року, 10 з яких - електромобілі. Тепер бренд в більшій мірі зосередиться на нових моделях із двигуном внутрішнього згоряння та їх гібридних версіях.

Звичайно, Audi має швидко випускати нові автомобілі, оскільки її модельний ряд «застаріває», до того ж конкуренти з Mercedes-Benz і BMW готують електромобілі наступного покоління та покажуть їх вже в найближчі роки.

При цьому Audi чекає на завершення розробки платформи PPE, яка є новим вдосконаленим шасі для електромобілів, розробку якої було відкладено через проблеми з програмним забезпеченням у власному відділі програмного забезпечення VW Cariad. Передбачається, що майбутній Q6 e-tron стане початком одразу для кількох нових електромобілів бренду. Модель повинна побачити світ вже наступного року.

Джерело: Autogeek
Фото: Krisztian Bocsi/Bloomberg

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
No Mercy  

Тільки ж недавно казали, що збільшувати будуть, а вже скорочують

+1-6ВІДПОВІСТИ  
Merv  

Може хоч один плагін випустять нарешті? Їх електрички всі коцюбаті вийшли

ВІДПОВІСТИ  
Tymur_S  

Merv, у них дуже багато гібридів. А3, А6, А7, А8, Q3, Q5, Q7,Q8. Вони просто не продаються на території України офіційно

ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

Tymur_S, здається, це просто гібриди, без підзарядки від розетки.

-5ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація