Audi тестує гібридний Q5 Sportback

Audi тестує гібридний Q5 Sportback

26 серпня 2024
0

Очікується, що Audi представить лінійку Q5 нової генерації восени цього року, як модель 2025 модельного року. Нещодавно шпигуни помітили тестовий прототип майбутньої новинки в елегантному виконанні Sportback.

Журналісти Carscoops поділились шпигунськими знімками нового майбутнього кросовера Audi. Повідомляється, що лінійка Q5 окрім звичних моделей також матиме спортивну версію Sportback, яка відрізнятиметься кузовом купе-кросовера.

Закамуфльований прототип Q5 Sportback має спільний дизайн передньої частини з іншими кросоверами Audi з агресивними світлодіодними фарами та великою решіткою радіатора, але виділяється спортивними бамперами та похилою лінією даху в задній частині. Інтер'єр в моделях Q5 і Q5 Sportback є ідентичним.

В салоні водій матиме 11,9-дюймову цифрову панель приладів, 14,5-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи та додатковий 10,9-дюймовий екран для пасажира.

Очевидно, що пасажири заднього ряду в Q5 Sportback матимуть меншу відстань над головою, порівняно зі стандартним Q5 через його більш аеродинамічний стиль кузова.

Лінійка силових агрегатів налічуватиме гібридні 2,0-літрові бензинові та дизельні агрегати, а також 3,0-літровий V6 у версії SQ5 Sportback. Автовиробник офіційно підтвердив, що лінійка моделей Q5 дебютує вже цієї осені.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація