Audi тестує новий RS6 Avant на трасі Нюрбургринг

Audi тестує новий RS6 Avant на трасі Нюрбургринг

25 червня 2023
0

Оновлений RS6 Avant виглядає більш агресивно, ніж існуюча модель. Наприклад, розширені передні крила з отворами ззаду перед дверима. Ці отвори виглядають функціональними і можуть сприяти охолодженню гальм або поліпшенню аеродинаміки автомобіля.

На фронтальній частині з'явилося більше дрібних змін. Отвір внизу тепер розширюється до повітрозабірників по кутах. Бічні пороги мають оновлену форму і більш складний зовнішній вигляд. До задньої частини даху кріпиться збільшене антикрило. Задній бампер має оновлену форму. Пара вихлопних труб овальної форми все ще присутня.

На фотографіях не видно багато деталей салону. Однак можна помітити каркас безпеки. Ця система підвищення безпеки призначена лише для тестування. Не варто очікувати, що Audi запропонує її, коли оновлений RS6 надійде у продаж.

Поки що немає ніякої інформації про силову установку. Поточна модель в США має 4,0-літровий V8 з подвійним турбонаддувом потужністю 591 к.с. і 800 Нм. Модель Performance в Європі пропонує 621 к.с. і 847 Нм. Це може бути останній RS6 з двигуном внутрішнього згоряння. Компанія вже підтвердила, що модель наступного покоління буде оснащена гібридною установкою.

Очікується, що оновлений RS6 Avant з'явиться у 2024 році. Він буде представлений після оновлених A6, A6 Allroad і S6.

Джерело: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація