Audi випустить ексклюзивну версію купе TT RS

Audi випустить ексклюзивну версію купе TT RS

04 жовтня 2022
0

Німецька компанія Audi підготувала для своїх європейських фанів спеціальне виконання моделі TT RS Coupe - Iconic Edition. Новинка буде випущена тиражем 100 екземплярів, з яких 11 призначені для ринку Великої Британії та матимуть праве розташування керма.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Автомобіль отримав унікальний аеродинамічний обвіс та елементи декору, що радикально відрізняють машину від побратимів за сімейством. Крім того, всі Audi TT RS Coupe Iconic Edition будуть пофарбовані в колір Nardo Grey, отримають у стандартній комплектації матричні світлодіодні фари, облицювання радіатора в чорному глянці з матово-чорною окантовкою.

Дизайнери Audi також укомплектували новинку чорними глянцевими бічними «спідницями», встановили профільовані дзеркала та прикрасили фірмовою символікою. Доповнюють ефектний вигляд моделі 20-дюймові глянцеві легкосплавні диски з особливим малюнком, під якими видно чорні гальмівні супорти. Тоновані задні бічні стекла прикрасили написами «iconic edition».

Усі 100 екземплярів також оснащені комплектом Aerokit. Він включає передній сплітер, додаткові аеродинамічні елементи на передньому бампері та повітрозабірниках, а також фіксоване заднє антикрило та новий задній дифузор, що забезпечують збільшену притискну силу на задній осі на високих швидкостях під час виконання маневрів та проходження поворотів.

У салоні TT RS Coupe Iconic Edition встановили спортивні крісла RS, з боковинами із сірої шкіри наппа, центральними вставками з алькантари, жовтим контрастним рядком та декоративною вишивкою «iconic edition». Інтер'єр оздоблений алькантарою, а важіль КП прикрашений емблемою із порядковим номером екземпляра.

Автомобіль оснащений 2,5-літровим 5-циліндровим турбомотором, який розвиває потужність 400 к.с., а крутний момент досягає 480 Нм. Він працює в парі з 7-ступеневою коробкою S tronic, а реалізувати потенціал купе допомагає фірмова повнопривідна трансмісія. На розгін до першої "сотні" Iconic Edition витрачає всього 3,7 секунди, а максимальна швидкість досягає 280 км/год. Вартість новинки – від 113 050 євро, а перші екземпляри вирушать до замовників у першому кварталі наступного року.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація