Авто на виплату - як купити машину, коли не вистачає грошей

Авто на виплату - як купити машину, коли не вистачає грошей

20 липня 2022
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Послуга авто на виплату - оптимальний варіант для тих, кому потрібен автомобіль в особистих цілях, але повної суми для покупки транспортного засобу не вистачає. В Україні купити машину в кредит може кожен громадянин віком від 21 року, скориставшись послугами лізингових компаній.

Лізинг - одна з найбільш затребуваних послуг у світі, оскільки дозволяє кожному легко отримати доступ до власного транспортного засобу, не витративши при цьому відразу більшу суму.

Які особливості покупки авто на виплату і що таке автопідбір?

Сучасні кредитні організації, що спеціалізуються на договорах купівлі-продажу автомобілів, пропонують повний спектр послуг для клієнтів. Наприклад, водій може не тільки самостійно вибрати машину та запросити фінансування від компанії, а й довірити вибір самій організації. Спираючись на задані параметри - від року випуску та пробігу до кольору - фахівці підберуть кілька найкращих варіантів. Крім того, клієнт не обмежений лише БУ авто - він може вибрати машину із салону. Також можна надати перевагу машині з раніше обраних компанією. Наприклад, Automoney пропонує кілька десятків особисто відібраних транспортних засобів, які можна легко придбати. Вони доступні у каталозі на сайті. Клієнт може попередньо ознайомитися з основною інформацією: пробігом, роком випуску, видом палива під конкретну машину, типом коробки та ін.

Автопідбір - найкраща опція для тих, хто не має часу на вибір машини або тих, хто поки не має достатніх знань про технічні параметри. За потреби фахівці допоможуть підібрати авто без/з мінімумом ДТП у минулому, складних ремонтів та іншого. Або зможуть підібрати машину для автолюбителя, котрий хоче самостійно переробити її під свої вимоги. У цьому випадку, як правило, можна навіть заощадити, оскільки ремонт та обладнання залишаються надалі за самим клієнтом.

Як купити авто в розстрочку у Automoney?

Щоб оформити лізинг на автомобіль, необхідно розпочати процес оформлення на сайті компанії. Виберіть авто на сайті, зробіть вибір самостійно або довірте його фахівцям Automoney. Подайте заявку, в якій вкажіть усі необхідні дані: дані паспорта громадянина України, ІПН. Також необхідно мати посвідчення водія та документи, що підтверджують дохід за останні 6 місяців. Після надсилання анкети зачекайте на рішення, після чого підпишіть договір і внесіть перший платіж.

Компанія Automoney перебирає всі процеси за договором купівлі-продажу безпосередньо з продавцем. Максимально доступна сума фінансування становить до 1 млн. грн. Клієнт отримає рішення про фінансування за півгодини. Мінімальний аванс, який потрібно зробити для укладання договору - 30%.

Зручність сервісу в тому, що оформити лізинг можна в будь-якій точці України. Також клієнту доступний невеликий щомісячний платіж порівняно із традиційним кредитуванням. Виплачувати його можна будь-яким зручним способом. Крім того, необхідно дотримуватися обов'язків згідно з договором - техогляд, ремонт та ін.

Джерело: Automoney

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація