Автобусах IVECO отримають водневі паливні елементи Hyundai

Автобусах IVECO отримають водневі паливні елементи Hyundai

20 липня 2022
0

Днями стало відомо, що компанія IVECO Bus планує встановлювати на свої електробуси водневі паливні елементи від HTWO - підрозділу Hyundai Motor Group, що займається технологіями Fuel Cell. Таким чином - це рішення стало першим важливим результатом співпраці італійського і південнокорейського виробників, укладеної в березні 2022 року.

Більш того, IVECO Bus вже почало брати участь в європейських тендерах на постачання водневих автобусів з компонентами HTWO. Виробництво екологічно чистих машин планується налагодити в Італії. Нагадаємо, що нещодавно IVECO Bus оголосила про відродження автобусного виробництва на своїй історичній батьківщині.

Доменіко Нусера, президент автобусного бізнес-підрозділу Iveco Group, зазначив: «Співпрацюючи з лідером галузі, таким як HTWO, спираючись на більш ніж 20-річний досвід Hyundai в області технології водневих паливних елементів, ми в IVECO BUS зможемо швидко реагувати на запити клієнтів щодо автомобілів з нульовим рівнем викидів, оснащених передовою силовою технологією. Наша компанія відіграє провідну роль в енергетичному переході європейського сегмента масового пасажирського транспорту».

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація