Автомобілі DS отримають чат-бот із штучним інтелектом

Автомобілі DS отримають чат-бот із штучним інтелектом

21 жовтня 2023
0

DS Automobiles представила інформаційно-розважальну систему IRIS з інтегрованим ChatGPT. Завдяки штучному інтелекту система розпізнавання голосу французького бренду стала набагато розумнішою і перетворилася на знаючого цифрового помічника.

Як заявляється, він здатен відповісти навіть на найскладніші питання. Для початку спілкування з віртуальним помічником достатньо вимовити «OK IRIS» або натиснути спеціальну кнопку на рульовому колесі.

Спочатку система буде доступна 20 000 зареєстрованим користувачам у Німеччині, Франції, Великій Британії, Іспанії та Італії. Чат-бот підтримує мови цих країн. Власники DS 3, DS 4, DS 7 та DS 9, які впровадять IRIS в період з 19 жовтня 2023 року по 29 лютого 2024 року, зможуть користуватися помічником безкоштовно протягом шести місяців.

Зі слів директора з програмного забезпечення Stellantis Іва Боннефона, здатність IRIS до взаємодії «безумовно, є одним із найяскравіших застосувань AI за останній рік у всьому світі». Впровадження цієї технології - це новий етап реалізації стратегії «Dare Forward 2030» альянсу.

Джерело: Авто Центр
Фото: DS Automobiles

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація