Автомобільній марці AMC присвятять серіал

Автомобільній марці AMC присвятять серіал

23 липня 2022
0

Американський автопром вже довгі роки прославляють такі гіганти, як Ford, General Motors та Chrysler. Проте до кінця 1980-х років у Детройті існувала ще одна компанія, яку вважають останнім незалежним автовиробником США. American Motors Corporation не витримав конкуренції зі знаменитими брендами, припинивши своє існування. Однак для американців AMC відігравав далеко не останню роль. У зв'язку з цим на батьківщині компанії готують серіал, який розповість про історію зльоту та падіння легендарної марки.

У створенні шестисерійного серіалу візьмуть участь режисер Джо Ліго та автомобільний історик Пет Фостер. Документальне кіно розповість історію AMC з моменту заснування до 1988 року, коли компанію викупив Chrysler.

У 30-хвилинних епізодах творці покажуть золоте століття масл-карів, енергетичну кризу 70-х років минулого століття, а також причини заходу сонця бренду. Деталями історії AMC поділяться колишні керівники, співробітники компанії та американський сенатор Мітт Ромні, чий батько обіймав посаду президента American Motors Corporation.

Творці серіалу запевняють, що він буде наповнений культурою та духом того часу, тому сподобається не лише шанувальникам автомобільної історії, а й широкій публіці. Режисер заявив, що глядачі здивуються деякими сюжетними поворотами, адже історія AMC - це амбіції, інновації, зрада та навіть одне вбивство.

Серіал «Останній незалежний автовиробник» вийде 2024 року на громадському телебаченні США.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація