Автопарк ДССТ поповнився автотранспортними засобами від волонтерів

Автопарк ДССТ поповнився автотранспортними засобами від волонтерів

10 лютого 2024
0

Автомобільний парк військовослужбовців Держспецтрансслужби поповнився автотранспортними засобами від волонтерів. Про це повідомляє Державна спеціальна служба транспорту.

«Маневрові, мобільні автомобілі завдяки своїй підвищеній прохідності по бездоріжжю допоможуть евакуювати поранених та доставляти до медичних закладів, а також доставляти все необхідне для воїнів, які захищають батьківщину на бойових позиціях від російських окупантів», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, допомогу воїнам, що виконують бойові завдання на передових позиціях фронту, а саме транспортні засоби - 3 багі, 2 квадроцикли, автомобіль-пікап Isuzu та 5 причепів передали благодійники АТ «Черкаський автобус».

«Сподіваємося, що наша підтримка та автотранспорт допоможуть нашим воїнам здобувати перемогу і врятують їх життя. Зі свого боку будемо і надалі допомагати нашим захисникам та допомагатимемо необхідним спорядженням», - зауважив директор Олександр Дорош.

В свою чергу, військовослужбовці Держспецтрансслужби висловлюють слова щирої вдячності за таку вагому і необхідну підтримку.

Джерело: АрміяInform

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація