Автосалони Maserati відкривають двері для клієнтів. Кабмін дав зелене світло

09 квітня 2020
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Компанія АФ "Гранд-Автомотив" офіційний дистриб’ютор автомобілей Maserati в Україні рада повідомити вам, що згідно з постановою кабінету Міністрів України дозволяється діяльність пов’язана з продажем автотранспортних засобів, періодичним їх випробуванням на предмет дорожньої безпеки та безпосередньо їх реєстрації.

Таким чином, починаючи з 7 квітня, двері наших автосалонів офіційної дилерської мережі Maserati знову відкриті, та наші консультанти вже готові познайомити вас з розкішним модельним рядом автомобілей преміум класу.

Ми повертаємось до контактних продаж та консультацій для забезпечення вашої впевненості у виборі омріяного авто, так само як і наші сервісні центри продовжують працювати в стандартному режимі, дбаючи про вашу безпеку на дорогах.

Повідомляємо, що працівники дилерської мережі Мaserati працюють з урахуванням всіх постанов, дотримуючись правил карантину. Як і раніше, для забезпечення максимальної безпеки клієнтів та співробітників наших дилерських центрів, автосалони та сервісні зони піддаються регулярної обробці дезінфікуючими засобами, співробітники мають засоби індивідуального захисту у вигляді масок та рукавичок, а також дотримуються дистанції під час консультування клієнтів.

Для клієнтів, у яких немає зараз можливості відвідати автосалон, опція онлайн продажів не припиняє своєї роботи. До того ж, задля Вашої зручності, працюють відділення банків та страхових компаній. А сервісні центри МВС проводять онлайн-реєстрацію нових автомобілів з наданням необхідних документів.

Ми постійно працюємо над додатковими можливостями, які дозволять Вам отримати максимум інформації щодо автомобілів Maserati, а також сервісних послуг, що надає наша компанія.

Зв’язок з менеджерами АФ “Гранд-Автомотів”:

  • з питань продажу автомобілів: +38 (067) 550-80-87, 067-550-07-43
  • з питань надання сервісних послуг: + 38 (067) 550-40-54

Контакти автосалонів у м. Києві та м. Одесі представлені за посиланням.

Команда «Гранд-Автомотів» бажає Вам міцного здоров’я та приємних покупок у офіційній дилерській мережі Maserati в Україні!

«Гранд Автомотів» «Гранд Автомотів»

АФ «Гранд Автомотів» - офіційний генеральний дистриб’ютор автомобілів Maserati в Україні, входить до групи компаній Української Автомобільної Корпорації.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Гранд Автомотів

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація