АвтоВАЗ подумує про відновлення складання моделей Renault

АвтоВАЗ подумує про відновлення складання моделей Renault

05 вересня 2022
0

З'явилася нова інформація про плани АвтоВАЗу щодо хетчбека XRay. Модель, якій пророкували швидку відставку, не випускатиметься до 2023 року, проте остаточного рішення про долю моделі поки що немає. В інтерв'ю «Автостату» віце-президент з продажу та маркетингу АвтоВАЗу Дмитро Костромін розповів, що питання збереження XRay в модельній лінійці і можливого запуску складання автомобілів марки Renault, що пішла з Росії, будуть винесені на обговорення.

«Що стосується в цілому долі Lada ХRay, а також тих моделей Renault, які за угодами ми могли б збирати в Росії, то ці питання окремо обговорюватимуться на раді директорів, присвяченій захисту стратегії», - заявив «Автостату» Костромін.

При цьому він додав, що в XRay «велика частка іноземних комплектуючих», тому відновлювати виробництво в найближчі місяці не планується.

У середині липня Lada XRay була виключена зі списку автомобілів для проведення тест-драйву. Ті екземпляри XRay, які брали участь у тест-драйвах, реалізовані або переведені в підмінний парк.

Джерело: Автостат

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація