Автовиробник Polestar представив власний смартфон

Автовиробник Polestar представив власний смартфон

22 квітня 2024
0

Нові автомобілі все більше орієнтуються на високотехнологічні гаджети, але підключення смартфона користувача до авто все ще може здатися незграбним. Polestar прагне змінити це, зробивши зв'язок між своїми транспортними засобами та кишеньковими пристроями водія максимально безперебійними.

Для досягнення цієї мети компанія розробила Polestar Phone, створений спеціально для китайських споживачів, які купують один із її електромобілів. Новий смартфон має красиву білу задню частину з логотипом Polestar посередині, ефектну металеву кромку та квартет об'єктивів.

На жаль, автовиробник ще не розкрив характеристики телефону, залишаючи нас у невіданні про можливості. Однак, згідно з Tom's Guide, екран, здається, має співвідношення сторін 21:9, що натякає на ймовірний 6,5-дюймовий дисплей.

Незважаючи на бренд Polestar Phone, автовиробник при створенні девайсу звернувся за допомогою до китайської технологічної компанії Meizu. Обидві компанії належать Geely, що, безсумнівно, полегшило співпрацю. Однак генеральний директор Polestar Томас Інгенлат наголосив, що це не просто випадок, коли логотип Polestar наклеїли на задню панель телефону Meizu. І телефон, і інформаційно-розважальна система Polestar 4 працюватимуть на операційній системі FlyMe.

За словами Інгенлата, цей проект надав Polestar можливість «поєднати ці два світи технологій і автомобілів без будь-яких кордонів».

Незабаром ми дізнаємося більше про телефон Polestar і його повністю інтегровані функції, оскільки очікується, що наступного тижня автовиробник представить усі характеристики телефону та оголосить його роздрібну ціну.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація