Baojun готує кросовер у стилі Suzuki Jimny

Baojun готує кросовер у стилі Suzuki Jimny

19 вересня 2022
0

Спільне підприємство SAIC-GM-Wuling презентувало новий компактний позашляховик, який продаватиметься під маркою Baojun. Зовні автомобіль нагадує японський Suzuki Jimny.

За попередніми даними, новинку збудують на базі сітікара Baojun KiWi EV. Очікується, що автомобіль отримає два електромотори та систему повного приводу. Потужність силової установки складе не менше 110 к.с..

Автомобіль отримав світлодіодну оптику, рейлінги на даху, великі двері, бічні підніжки, позашляхову гуму та незвичайні ліхтарі. Зображень салону поки що немає. Швидше за все, водієві будуть доступні адаптивний круїз-контроль, система утримання смуги руху та функція допомоги під час паркування.

Також буде електрична версія моделі - Baojun KiWi EV. Таку модель обладнали електромотором потужністю 54 к.с.. На одному заряді машина може проїхати 305 км. У режимі швидкого заряджання поповнити заряд батареї з 30 до 80% можна за одну годину.

Публічна презентація моделі відбудеться на автошоу в Гуанчжоу у листопаді поточного року. Продажі автомобіля на місцевому ринку розпочнуться в 2023 році.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація