Bardahl: в чому унікальність моторної оливи та іншої продукції Бардаль

Bardahl: в чому унікальність моторної оливи та іншої продукції Бардаль

29 серпня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Олива, мастило, масло - незалежно від того, як ми називаємо основну рідину для двигуна нашого автомобіля, її головна мета залишається однаковою - продовжити термін служби двигуна та запобігти непередбаченим поломкам в двигуні. Незважаючи на ринкову насиченість багатьма брендами, що пропонують мастильні матеріали і масла, існує один глобальний (але поки що маловідомий в Україні) бренд, що має багатолітню історію та виготовляє дуже технологічну продукцію. Це Bardahl.

Корпорація Bardahl отримала свою назву на честь свого засновника - Оле Бардаля. Він народився в Норвегії та виїхав до США у віці двадцяти років. Його захоплення хімією та автомобільними перегонами підштовхнуло його до створення унікальної формули для вдосконалення роботи двигуна за високих навантаженнях та температурах. Позитивні відгуки гонщиків та результати наукових досліджень підтвердили ефективність розробки Бардаля.

Заснована у Сіетлі (США) у 1939 році, компанія швидко здобула популярність та стала провідним гравцем на ринках США та Європи завдяки унікальним властивостям своїх мастильних матеріалів ще у 70-х роках. Відомі компанії, такі як NASA, General Electric та Boeing, стали клієнтами Bardahl. Протягом останніх 60 років компанія продовжує вдосконалювати хімічні рецептури та мастила для автомобільної індустрії. Віднедавна Бардаль в Україні купити можна офіційно. Незважаючи на непрості часи у нашій країні, цей бренд активно розвивається і розширює дилерську мережу.

Сьогоднішній головний комплекс компанії, розташований біля міста Лілль (Франція), налічує 15 тисяч квадратних метрів. Асортимент Bardahl налічує понад 220 унікальних продуктів. Ця різноманітність задовольняє потреби навіть найвимогливіших клієнтів - від звичайних автолюбителів та невеликих автосервісів до великих автомобільних корпорацій. Продукція Bardahl також покриває потреби власників легкої комерційної техніки та важких вантажівок.

Більшість продуктів у сфері автохімії виготовляється нафтопереробними компаніями, де хімічні добавки не є основним напрямком. Проте Bardahl вже 75 років спеціалізується на розробці хімічних рішень для автомобільної індустрії, що становить 99% її виробництва. Це підкреслює глибокий інтелектуальний потенціал компанії в цій галузі.

Українські споживачі можуть придбати продукцію Bardahl не тільки через офіційного представника bardahl.in.ua, а й в інтернет-магазинах. Таких як auto-comfort.com.ua і oil2go.com.ua.

За останні 75 років Bardahl розробила ряд високоефективних хімічних засобів та мастил для автомобілів. Понад 100 дистриб'юторів по всьому світу поширюють їх. Лабораторії «SADAPS Bardahl» проводять аналіз та розробку протягом останніх 50 років згідно з міжнародними стандартами та вимогами щодо охорони навколишнього середовища. Зараз функціонують 5 лабораторій, які гарантують відповідність продукції світовим стандартам на всіх етапах виробництва.

Історія Bardahl свідчить про постійні зусилля удосконалювати якість продукції, впроваджувати технологічні нововведення у виробничі процеси та забезпечувати жорсткий контроль на кожному етапі виробництва. Асортимент включає різноманітні засоби догляду за автомобілем, споживчі матеріали, добавки, склоочисники, холодоагенти та мастила. Всі продукти відповідають високим стандартам якості та перевіряються після продажу. Вироби компанії SADAPS Bardahl схвалені такими великими автовиробниками та офіційними імпортерами в Європі, як General Motors, Peugeot, Renault, Citroen, Volkswagen, Mazda.

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація