Компанія Bentley анонсувала нову модель

Компанія Bentley анонсувала нову модель

09 травня 2022
0

Компанія Bentley показала тизер нової моделі. Її прем'єра відбудеться 10 травня, але сьогодні відомо тільки, що машина відзначиться збільшеними габаритами і «запропонує новий рівень комфорту». За непідтвердженою поки що інформацією йдеться про довгобазну Bentayga. Декілька років тому роботу над таким кросовером підтвердив генеральний директор Bentley Едріан Холлмарк.

Тизер таємничої новинки Bentley сповнений недвозначних натяків на її збільшені габарити. Фрази long-awaited (у перекладі з англ. - довгоочікуваний, але саме слово long означає в тому числі довгий), gone to new lengths (знову гра слів, хоча ідіома перекладається як прикладати всі зусилля)) та «an extra dimension of on-board wellness» (додатковий вимір комфорту) навряд чи використані випадково, а тому йдеться про щось справді велике.

Очевидно, 10 травня британці покажуть подовжену Bentayga. Прототипи такого кросовера бачили на дорогах ще 2020 року. Вказівку на цей варіант знову ж таки можна знайти в офіційному повідомленні. Там новинку називають п'ятою моделлю у гамі. Якщо не враховувати Bacalar і Blower, в основній лінійці Bentley чотири машини: купе Continental GT, кабріолет Continental GTC, седан Flying Spur і Bentayga.

У свою чергу, у «Бентайги» є чотири модифікації: Bentayga V8, Bentayga Hybrid, Bentayga S і Bentayga Speed. Подовжений варіант напрошується сам собою, а конкурувати він буде з довгобазним Range Rover та Mercedes-Maybach GLS. Очікується, що Bentayga EWB (Extended Wheelbase) буде винятково чотиримісною, на другому ряду встановлять «мультикультурні» крісла з отоманками, найширшим діапазоном регулювань, підігрівом, вентиляцією та масажем. Двигун - W12 6.0.

Генеральний директор Bentley Едріан Холлмарк підтвердив розробку довгобозної Bentayga навесні 2020-го. Він натякнув, що кросовер займе місце Mulsanne, а ключовими ринками для нього стануть Китай та країни Близького Сходу.

Джерело: Bentley

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація