Bentley показала унікальний Flying Spur від творця кросівок

Bentley показала унікальний Flying Spur від творця кросівок

11 грудня 2022
0

У 2022 році Bentley спільно зі творцем кастомного взуття Домініком Чамброне, відомого як The Surgeon, підготувала колекцію кросівок Bentley x The Surgeon adidas Forum Low, які будуть доступні виключно для клієнтів «придворного» тюнінг-ательє Mulliner. Разом з публічним дебютом ексклюзивного взуття на виставці сучасного мистецтва Art Basel Miami відбулася прем'єра єдиного в своєму роді автомобіля Bentley Flying Spur Hybrid x The Surgeon, автором якого і став майстер, що спеціалізується на кастомізації кросівок.

Всі зміни торкнулися виключно зовнішнього вигляду та салону автомобіля. Кузов машини пофарбований двома відтінками чорного кольору - Anthracite та Anthracite Satin - контрастують з якими акценти Satin Bronze. При цьому фірмова статуетка з літерою «B» на капоті зроблена чорною, 22-дюймові колеса виконані в поєднанні кольорів Satin Anthracite і Satin Bronze, а кузов доповнений опціональними пакетами Mulliner Blackline (відмова від хромованого декору на користь чорної обробки) і Styling Specification (аеродинамічний обвіс з вуглепластику).

На задній стійці кузова з'явилася фірмова емблема The Surgeon і вона - зображення черепа в масці з перехрещеними під ним скальпелями - проектується на землю при відкритті дверей. У салоні аналогічний логотип вишитий на підголівниках сидінь та вигравіруваний на шпоні волоського горіха, яким прикрашена передня панель. Салон оздоблений поєднанням білої Linen та чорної Beluga шкіри з простроченням ниткою кольору Bronze, а нагадування про автора проекту зустрічається на порогах та панелі приладів.

Унікальний Flying Spur Hybrid оснащується 2,9-літровим двигуном V6 з двома турбокомпресорами і розвиває 416 кінських сил і 550 Нм моменту при 5650 оборотах в хвилину. Між ДВЗ та трансмісією встановлений 136-сильний електромотор, а їх сумарна віддача становить 544 сили та 750 Нм. Автомобіль від Домініка Чамброне буде продано з аукціону, а покупець седана отримає разом із машиною та ексклюзивні кросівки.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація