Bentley представила свою першу колекцію вуличних меблів

Bentley представила свою першу колекцію вуличних меблів

23 червня 2022
0

Компанія Bentley представила нову інтер'єрну колекцію та свою першу лінійку вуличних меблів. Її, зокрема, запропонували оббити патентованою «мармуровою» тканиною MARM\MORE та текстилем Colwyn з конопляних волокон. У гаму меблів для закритих приміщень увійшли шезлонг Galloway, названий на честь регіону на південному заході Шотландії, і дзеркало Stirling зі амальгамою зі срібного сплаву, виготовленого за технологією середини минулого століття.

Власна інтер'єрна лінійка з'явилася у Bentley у 2013 році. У 2021-му до колекції Home увійшли обідній стіл, софа, крісло-диван та робочий стіл із дерев'яним каркасом завдовжки близько трьох метрів, для яких запропонували декор із ефектом Degrade. Одночасно Bentley представила тканинну оббивку MARM\MORE з мармурової пудри. А тепер цей ексклюзивний матеріал використаний у першій для Bentley колекції вуличних меблів.

Колекція отримала назву Solstice (Сонцестояння). Вона включає софу, крісло, пуф, шезлонг та два столики: кавовий та приставний. Варіантів оббивки м'яких меблів кілька – це вельвет, шеніл, сатин, тканина MARM\MORE та вперше текстиль Colwyn з конопляних волокон. Стільниці - зрозуміло, мармур. Ключовим елементом всіх предметів є каркас із відполірованих до дзеркального блиску сталевих прутків, що нагадує «матричну» решітку радіатора автомобілів Bentley.

Основна лінійка меблів для закритих приміщень сезону 2022 створена на стику природних форм і футуристичної архітектури. Диван, лава і шезлонг Galloway названі на честь регіону на південному заході Шотландії, відомого своїми лісами, пагорбами, горами та видами на Ірландське море. Основи меблів виготовляють із трьох шарів дерев'яного шпону (платан, ліквідамбар або ліщина). Оздоблення - глянець, брашування, лакування з ефектом Degrade або металу.

Про лакування Degrade варто розповісти окремо. Процес поділено на декілька етапів. Спочатку на дерево вручну наносять захисне просочення. Потім майстер розпорошує фарбу з певним співвідношенням кольору та лаку для створення ефекту градієнта. Далі йдуть проміжне полірування, ще чотири шари захисного покриття та фінішна обробка для надання деталі глянсового блиску.

Крім предметів Galloway, до колекції «2022» додано шафу Havergate, кавовий столик Helston та дзеркало Stirling. Столик виготовлений з дерева, мармуру та шкіри; дзеркало пропонується у тому числі на срібній амальгамі, виготовленій за технологією середини XX століття. На кожному предметі меблів є традиційний для Bentley ромбоподібний мотив - його можна знайти і на сидіннях машин, і на всіх неавтомобільних проектах британської компанії на кшталт гірських лиж Bomber Ski.

Джерело: Bentley

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація