Компанія Bentley представила відразу два іграшкові автомобілі

Компанія Bentley представила відразу два іграшкові автомобілі

27 грудня 2022
0

Напередодні Нового року Bentley підготувала подарунок своїм фанатам - всього за 114 євро компанія пропонує придбати Bacalar та Continental GT Speed. Щоправда, йдеться лише про копії ексклюзивного споркару Bacalar та найшвидшої моделі класу Gran Turismo - Continental GT Speed.

Мініатюрний Bentley Mulliner Bacalar виконаний у ексклюзивному кольорі Yellow Flame, розробленому спеціально для цієї моделі. З ним контрастують колісні диски та декор у відтінку Satin Bronze. Салон у автомобіля двокольоровий. В інтер’єр використані відтінки Grey Tweed та Beluga. На відміну від реального спорткару, випущеного тиражем у 12 примірниках, мініатюрна моделька у масштабі 1:43 доступна без обмежень.

Моделька Bentley Continental GT Speed виконана у кольорі Candy Red та оснащена карбоновим аеродинамічним кузовним обважуванням з пакету Styling Specification. Салон купе оздоблений «шкірою» із ромбівидним простроченням, як у оригінального автомобіля. Тираж модельки не обмежений, тобто стати власником найшвидшого Gran Turismo може кожен.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація