Bentley представила оновлені Continental GT та GTC Azure

Bentley представила оновлені Continental GT та GTC Azure

30 квітня 2023
0

Компанія Bentley трохи оновила сімейство Continental GT Azure. Купе і кабріолетам замінили решітку радіатора - тепер вона така ж, як у довгобазної Bentayga EWB Azure. Крім того, для них підготували нові штатні колеса діаметром 22 дюйми. У списку варіантів декору з'явилися накладки передньої панелі та дверей із шліфованого алюмінію, а на палітрі кольорів кузова - синьо-зелений колір Topaz Blue.

Оновлення, анонсовані для Bentley Continental GT і GTC у виконанні Azure, загалом, не такі масштабні. Обидва гран-турери отримали радіаторні решітки з вертикальними «прутками» в стилі Bentayga EWB Azure і нові стандартні колеса діаметром 22 дюйми від Flying Spur.

У салоні укладені ще більш розкішні вовняні килимки з глибоким ворсом, а на сидіння нанесений особливий візерунок lofted quilting. Штрих з натяком на екологію - покриття для підлоги, повністю зроблене з регенерованого нейлону.

А ось для всіх версій Continental GT і Flying Spur вперше запропоновано оздоблення передньої панелі та дверей шліфованим алюмінієм з об'ємним візерунком з ромбів. Паттерн символізує матричні решітки довоєнних гоночних Bentley. У палітру кузовних фарб додано нову Topaz Blue, що поєднує синій та зелений відтінки. Для машин серії Speed ??доступний сірий декор Granite grey, а для Flying Spur Speed ??і S новий матричний «гриль».

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація