Bentley присвятила Лондону ексклюзивні автомобілі для Китаю

Bentley присвятила Лондону ексклюзивні автомобілі для Китаю

17 липня 2022
0

Компанія Bentley цього року відзначає 20-річчя виходу на китайський ринок. І спеціально до ювілею ательє Mulliner підготувало тематичну колекцію China x London Celebration Edition, яка включає 80 автомобілів у чотирьох різних виконаннях. Всі вони присвячені символам Лондона та оснащуються восьмициліндровими двигунами.

Двадцятиліття присутності бренду Bentley у Китаї відзначать випуском ексклюзивних Continental GT, Continental GTC, Flying Spur та Bentayga, присвячених символам Лондона. Кожне тематичне видання колекції China x London Celebration Editions включає 20 автомобілів, всі з двигуном V8. Залучати покупців виконаннями The Guard, The Carnaby, The Pall Mall та The Savile Row будуть дизайн, оформлення салону та опції з каталогу Mulliner.

Купе Bentley Continental GT The Guard відсилає до гвардійців, які охороняють Букінгемський палац та інші королівські резиденції. Перламутрове червоне забарвлення St James Red у поєднанні з чорним дахом Beluga символізує їх мундири та ведмежі шапки, а золочені ручки дефлекторів обдуву - гудзики. Купе відрізняється обвісом з вуглепластику, триколірним салоном та вишитими на підголівниках зображеннями гвардійця.

Кабріолет The Carnaby - це автомобільний еквівалент Карнабі-стріт у лондонському Сохо. Вуличка прославилася як центр молодіжної моди, тому Continental GTC можна замовити у чотирьох модних відтінках: зеленувато-лимонному Radium, ніжно-блакитному Jetstream II, яскраво-оранжевому Orange Flame та чорному Onyx. У салоні - оббивка чорною шкірою Beluga та логотипи спецверсії, що демонструють усю доступну палітру фарб.

Седан Flying Spur The Pall Mall пофарбований в історичний колір Claret. Цей відтінок був створений на початку 2000-х спеціально для двох Bentley State Limousine, поданих Єлизаветі II до 50-річного ювілею сходження на трон.

Чотиримісний салон кольором розділений на дві зони: спереду використовується синя шкіра Imperial Blue, ззаду - виготовлена на замовлення сіро-блакитна Baroda Blue. Остання нагадує оббивку королівських лімузинів. Інша специфічна деталь - два типи шпону: з відритими порами та під глянсовим лаком.

Нарешті, кросовер Bentayga The Savile Row символізує однойменну вулицю, яка стала культовим явищем історія чоловічого одягу. Тут знаходяться відомі на весь світ ательє з пошиття класичних костюмів, наприклад Huntsman.

Позашляховик пофарбований в зелений Cumbrian Green, а для обробки його салону використана переважно бежева шкіра Portland. Обов'язкові атрибути автомобіля - прострочка Serenity на дверях та сидіннях, а також декоративні накладки зі шпону в'яза під глянсовим лаком.

Джерело: Bentley

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація