Bentley виготовила подушки на честь коронації короля Карла III

Bentley виготовила подушки на честь коронації короля Карла III

08 травня 2023
0

Британська марка Bentley випустила спеціальну серію подушок, присвячених коронації Їх Величностей короля Карла III та королеви Камілли. Церемонія відбулась 6 травня 2023 року у Вестмінстерському абатстві. Представників преси на церемонію доставлятимуть п'ять автомобілів Bentley: два Bentayga EWB, два Bentayga Hybrid та «спеціально виготовлена на замовлення» модель.

Як кажуть у компанії, при створенні ексклюзивної серії Bentley Crafts Limited Edition дизайнери надихалися подушками S1 Continental Flying Spur 1958 року випуску. Подушки виготовлені у чотирьох кольорах: Cricketball, Cumbrian Green, Imperial Blue та Saddle. Для контрастної окантовки вибрали кольори Beluga, Porpoise, Newmarket Tan та Imperial Blue.

Весь процес виготовлення подушок виконується вручну. Спочатку майстри обробляють шкіру, доставлену із Північної Європи. Потім формують, вирізають та зшивають саму подушки. Наступний етап - вишивка емблеми, присвяченої коронації короля Карла III з датою церемонії 6 травня 2023 року. Для вишивки використовувалися дві окремі нитки. Як кажуть у компанії, процес вишивання зайняв три дні. Для ідеальної якості знадобилося чотири ітерації обробки вишивки.

Презентація подушок відбулася лише через тиждень після того, як Bentley оголосила про серію оновлень для Continental GT та GTC у комплектації Azure. Зокрема, автомобілі отримали нову решітку радіатора з вертикальними хромованими лопатями та набір 22-дюймових колісних дисків з десятьма спицями від Flying Spur Azure.

Також Bentley оновила Flying Spur S та Speed. Автомобілі отримали нову решітку радіатора та особливі 22,0-дюймовими колісні диски. У кузовній панелі з'явився новий колір Granite.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація