Bentley зробила особливу Bentayga з карбоновими колесами

Bentley зробила особливу Bentayga з карбоновими колесами

05 травня 2024
0

Компанія Bentley зробила особливу Bentayga Apex Edition із карбоновими колесами. У 2023 році Bentley випустила особливі версії Continental GT на честь перемоги в «24 годинах Ле-Мана». Серія з 48 автомобілів називається Le Mans Collection і присвячена 20-річчю успішного виступу спортпрототипів Speed 8 у марафоні 2003 року - зроблено 48 автомобілів із частиною клапана двигуна V8 4.0 від перегонового Bentley Speed 8. А у 2024 році для власників лімітованих спорткарів запропонували ексклюзивний Bentley Bentayga Apex Edition.

Ключовою особливістю спецверсії став комплект 22-дюймових карбонових коліс Mulliner, які були розроблені спеціально для Bentayga Apex Edition у співпраці з фахівцями Bucci Composites. Чотири колеса економлять 24 кілограми маси. Візуально новинка відрізнятиметься поздовжньою смугою на капоті та даху, що вперше застосовується на кросовері марки.

Автомобілі мають шість варіантів забарвлення кузова. Перший поєднує Candy Red з відтінками Anthracite та Arctic White, другий пропонує кольори Anthracite, Beluga та Mandarin, третій передбачає Orange Flame, Linen, Newmarket Tan та Charcoal, четверта комбінація поєднує Alpine Green, Portland та Cumbrian Green, п'ята - Pale Brodgar, Anthracite та Bacalar Bronze, а шоста - Extreme Silver, Beluga та Signal Yellow.

Окремо стоїть поєднання Verdant Green і Moonbeam Le Mans, яке можуть замовити тільки власники Bentley Continental GT Le Mans Collection. Кожен Bentayga Apex Edition має спліттер, спойлер, пороги та корпуси дзеркал із сатинованого вуглецевого волокна. У салоні з'явився карбоновий декор і логотипи спецверсії, включно з вишитими емблемами на сидіннях. Тираж Bentley Bentayga Apex Edition становитиме 20 екземплярів для всього світу. Вартість унікального виконання не озвучена.

Джерело: Мотор
Фото: Bentley

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація